Σας καλωσορίζουμε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.filinda.gr έκθεσης και διάθεσης προϊόντων μέσω του Διαδικτύου, το οποίο ανήκει στην ελληνική εταιρεία με την επωνυμία «Κλειώ Σιδηροπουλού» του Αποστόλου και τον διακριτό τίτλο Filinda που εδρεύει στην οδό Σαπφούς 30, στη Θεσσαλονίκη στην Ελλάδα με Α.Φ.Μ. 136088135 και Αριθμό ΓΕΜΗ 038646805000.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και περιηγηθείτε, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις διότι η περαιτέρω χρήση και η περιήγηση σας συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

Η filinda.gr έχει δικαίωμα :

i) να μεταβάλλει τις αρχικές τιμές των προϊόντων, σύμφωνα πάντα με τους επίσημους τιμοκαταλόγους των εταιρειών, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

ii) να μεταβάλλει τα ποσοστά των εκπτώσεων επί των αρχικών τιμών των προϊόντων καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και οποτεδήποτε κρίνει αυτό σκόπιμο χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση των πελατών του.

iii) να αναβάλλει ή να μην εκτελέσει μια παραγγελία είτε λόγω έλλειψης αποθέματος είτε για λόγους που σχετίζονται με αδυναμία εκτέλεσης λόγω φόρτου εργασίας.

Επίσης, δεν ευθύνεται για τυχόν λάθος σήμανση στην διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων που προήλθε από αδυναμία του συστήματος πληροφόρησης αποθεμάτων.

Πνευματική ιδιοκτησία

Όλα τα περιεχόμενα του e-shop (συμπεριλαμβανομένων κειμένων, γραφικών, εικόνων, φωτογραφιών και λογισμικού) είναι πνευματικής ιδιοκτησία της Filinda και προστατεύονται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία. Απαγορεύεται η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή και αναμετάδοση του υλικού, χωρίς έγγραφη άδεια της επιχείρησης.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

i) Αντικαταβολή με κόστος 1,90 €

Πληρωμή στον courier με την παράδοση της παραγγελίας σας.

ii) Paypal με μηδενικό κόστος

Πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω της σύγχρονης και ασφαλής πλατφόρμας της Paypal.

iii) Χρεωστική / Πιστωτική κάρτα με μηδενικό κόστος

Πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας.

iv) Τραπεζική κατάθεση

Πληρωμής της παραγγελίας σας με κατάθεση ή μεταφορά χρημάτων σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς. Προσοχή κατά την μεταφορά χρημάτων με internet banking βεβαιωθείτε ότι τα έξοδα επιβαρύνουν τον εντολέα. Είναι απαραίτητο στην αιτιολογία της κατάθεσης να γράψετε το όνομα και το επώνυμό σας καθώς και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Εθνική Τράπεζα

21400246860

GR4701102140000021400246860

Τράπεζα Πειραιώς

5229093453609

GR6901722290005229093453609

Δικαιούχος : Σιδηροπούλου Κλειώ του Αποστόλου

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται με υπηρεσία courier (ΕΛΤΑ courier) .

Το κόστος των μεταφορικών είναι 1,95 € για όλη την Ελλάδα, ενώ για παραγγελίες άνω των 40 € τα μεταφορικά προσφέρονται δωρεάν.

Επίσης στους χρήστες που γράφονται ως μέλη του e-shop της Filinda προσφέρονται δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 25 €.

Παράδοση Παραγγελίας

Η παράδοση της παραγγελίας γίνεται στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ο πελάτης. Στην περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί συγκεκριμένη ημερομηνία μπορεί να το δηλώσει στις παρατηρήσεις και να του προσφερθεί η υπηρεσία αυτή δωρεάν. Για παράδοση την ημέρα του Σαββάτου ή σε συγκεκριμένη ώρα η υπηρεσία αυτή έχει κόστος 5,00 € και επιβαρύνει τον πελάτη.

Καθυστέρηση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να καθυστερήσει για τους εξής λόγους : α) Το προϊόν έχει καθυστερήσει να μας σταλεί από τον προμηθευτή μας οπού σε αυτήν την περίπτωση ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας μέσω mail ή μέσω τηλεφώνου για να ενημερώσει για το χρόνο αναμονής, για κάποιο άλλο εναλλακτικό προϊόν ή και να αναλάβει να στείλει το υπόλοιπο της παραγγελίας σας.

β) Το προϊόν που παραγγείλατε έχει καταργηθεί ή δεν είναι πλέον διαθέσιμο οπού σε αυτή την ένας εκπρόσωπος μας θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας μέσω mail ή μέσω τηλεφώνου για να σας προτείνει ένα εναλλακτικό προϊόν.

γ) Σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

δ) Σε περίπτωση που παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα στην παραγγελία σας είτε σε σχέση με το προϊόν είτε σε σχέση με την πληρωμή και είναι αδύνατη η επικοινωνία μαζί σας είτε τηλεφωνικά είτε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου-mail επειδή τα στοιχεία σας δεν είναι σωστά ενημερωμένα.

Υπαναχώρηση/ Επιστροφή- Αντικατάσταση Προϊόντων

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της Filinda σας παραδόθηκαν άλλα ή ουσιωδώς διαφορετικά από αυτά που παραγγείλατε και σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν. Ειδικότερα αλλαγές σε εσώρουχα και αξεσουάρ δεν γίνονται δεκτές για λόγους υγιεινής.

Σε όλες τις άλλες κατηγορίες προϊόντων έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την αλλαγή τους με ένα άλλο προϊόν ή προϊόντα ίσης αξίας ή με επιπρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε μέσα σε δεκαπέντε(15) μέρες.

Επιπλέον έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που μας καταβάλατε σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες υπήρξε ελάττωμα στο προϊόν εντός 15 ημέρων από την παραλαβή.

Η Filinda ευθύνεται για αποζημίωση σε περίπτωση ύπαρξης ελαττώματος μόνο αν αυτό έχει προκληθεί από υπαιτιότητα της, οπότε και δεν ευθύνεται για ελαφριά αμέλεια.

Για όλες τις παραπάνω περιπτώσεις θα πρέπει το προϊόν προς αντικατάσταση να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Επιπλέον για να γίνει δεκτή η αντικατάσταση του θα πρέπει να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε από τον πελάτη, πλήρες και χωρίς φθορές και η συσκευασία του να είναι αυτή που συνοδεύει το προϊόν και να είναι σε άριστη κατάσταση. Επίσης πριν από κάθε επιστροφή είναι απαραίτητη η επικοινωνία και συνεννόηση με την Filinda για τη διαδικασία αυτή. Σε κάθε περίπτωση η επιστροφή και αντικατάσταση είναι εφικτή υπό τις κάτωθι προϋποθέσεις α) να επικοινωνήσετε την ίδια ημέρα παραλαβής ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με την Filinda για να δηλώσετε την πρόθεση σας, β) σε περίπτωση αλλαγής του προϊόντος εντός 30 ημερών με άλλο ή υπαναχώρησης εντός 14 ημερών σύμφωνα με το άρθρο 5 παρ.10 του ν.2251/1994, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί ή πλυθεί και θα πρέπει να συνοδεύεται με όλα τα απαραίτητα έγγραφα που αποδεικνύουν τη συναλλαγή δηλαδή την απόδειξη λιανικής πώλησης.

Το κόστος επιστροφής του προϊόντος για λόγους που δεν ευθύνεται η Filinda επιβαρύνουν τον πελάτη.

Ακύρωση Παραγγελίας

Ακύρωση της παραγγελίας είναι δυνατό να γίνει στις παρακάτω περιπτώσεις : α) κατά τη διάρκεια της ηλεκτρονικής σας παραγγελίας και πριν την ολοκλήρωση της μπορείτε να αφαιρέσετε τα προϊόντα ή την ποσότητα που δεν επιθυμείτε πατώντας το κουμπί της αφαίρεσης με σηματάκι τον «κάδο», β) εάν έχει ολοκληρωθεί η παραγγελία και δεν έχει τιμολογηθεί μπορείτε να μας στείλετε mail ακύρωσης ή να μας καλέσετε στο 2311222601 και θα αναλάβουμε εμείς την ακύρωση της παραγγελίας και γ) στην περίπτωση που έχει τιμολογηθεί και σταλεί η παραγγελία μπορείτε να μας στείλετε ένα mail ή να μας καλέσετε στο 2311222601 για να μας εξηγήσετε το λόγο ακύρωσης και εμείς θα αναλάβουμε την υπόλοιπη διαδικασία.

Ασφάλεια Συναλλαγών

Η Filinda αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών Σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια σας. Η www.filinda.gr προσφέρει ασφάλεια μέσω κρυπτογράφησης Secure Socket Layer (SSL), μια από τις πλέον αξιόπιστες τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται παγκόσμια για την ασφάλεια των συναλλαγών μέσω Internet. Σε οποιοδήποτε σημείο της ιστοσελίδας ζητείται η εισαγωγή προσωπικών στοιχείων, η www.filinda.gr χρησιμοποιεί την τεχνολογία SSL, ώστε τα προσωπικά σας δεδομένα να διακινούνται κρυπτογραφημένα στο διακομιστή μας.

Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας, είναι ασφαλείς και απόρρητες. Η ασφάλεια του ηλεκτρονικού καταστήματος της Filinda επιτυγχάνεται με την ακόλουθη μέθοδο: Αναγνώριση χρήστη : για την αναγνώρισή σας χρησιμοποιούνται το e-mail σας και ο προσωπικός μυστικός κωδικός ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της Filinda δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης). Επίσης σας προτείνουμε να χρησιμοποιείτε όχι μόνο γράμματα και αριθμούς αλλά και σύμβολα και τη δημιουργία password. Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα ή PayPal είναι μία απόλυτα ασφαλής μέθοδος πληρωμής για τους πελάτες μας. Η εταιρεία Filinda δεν θα έχει ποτέ γνώση των πληροφοριών της κάρτας σας ή του λογαριασμού σας. Για την πληρωμή της παραγγελίας, σας ανακατευθύνει στην ιστοσελίδα της Εθνικής Τράπεζας ή αντίστοιχα στην ιστοσελίδα του PayPal χωρίς να έρχεται σε επαφή σε καμία περίπτωση με τα στοιχεία και δεδομένα της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Αυτές οι πληροφορίες μεταφέρονται από εσάς με χρήση κρυπτογραφημένης σύνδεσης στην Εθνική Τράπεζα ή του PayPal μέσω των συστημάτων ασφαλών συναλλαγών αυτών.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) Κατά την περιήγησή σας στις σελίδες του www.filinda.gr και προκειμένου να παραγγείλετε προϊόντα, αλλά και για να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας μαζί σας ώστε να σας ενημερώνουμε για νέα προϊόντα μας, είναι πιθανό να σας ζητηθεί να δηλώσετε στοιχεία που σας αφορούν (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση κλπ.). Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου του www.filinda.gr , προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως αυτός ισχύει κάθε φορά. Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.filinda.gr λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του www.filinda.gr τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.filinda.gr χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης. Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Ο πελάτης έχει, μέσα στα πλαίσια της νομοθεσίας περί απορρήτου των τηλεπικοινωνιών, τα δικαιώματα ενημέρωσης και αντίρρησης που προβλέπουν τα άρθρα 11 έως 13 του ν. 2472/1997.

Προσωπικά στοιχεία:

Ο κάθε επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.filinda.gr χωρίς να δώσει οποιαδήποτε προσωπική πληροφορία. Θα χρειαστούμε προσωπικά στοιχεία μόνο όταν γίνετε μέλος και δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη. Σε αυτή τη φάση θα σας ζητηθεί μόνο το e-mail σας στο οποίο μπορείτε εάν συμφωνείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας e-mails. Εάν προχωρήσετε σε παραγγελία προϊόντων τότε θα πρέπει να καταχωρήσετε και στοιχεία που αφορούν την συναλλαγή σας μαζί μας. Υποχρεωτικά και απαραίτητα στοιχεία για κάθε συναλλαγή είναι το ονοματεπώνυμο σας, διεύθυνση- οδός, αριθμός, Πόλη και Ταχυδρομικός Κώδικας και ένα κινητό τηλέφωνο.

Δημιουργία λογαριασμού

Κατά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμού στο www.filinda.gr θα σας ζητηθεί να δώσετε κάποια στοιχεία για δική σας διευκόλυνση κατά τη διαδικασία αγορών. H λήψη ενημερωτικών email και προσφορών στο email που δηλώσατε είναι προαιρετική και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να απεγγραφείτε από τη λίστα και να διακόψετε τη λήψη email από εμάς. Το email σας δεν θα δοθεί ποτέ σε τρίτους και θα χρησιμοποιείτε αποκλειστικά για την ενημέρωση σας για καινούρια προϊόντα, συμβουλές μόδας και προσφορές.

Cookies

Η www.filinda.gr χρησιμοποιεί ίχνη αναγνώρισης για μία άνετη εμπειρία αγοράς. Τα ίχνη αναγνώρισης ή αλφαριθμητικά αρχεία αναγνώρισης (session cookies) χρησιμοποιούνται μόνο για να αναγνωρίσουν ότι μπαίνετε στο e-shop ώστε να μη χρειάζεται να σας ζητείτε password σε όλες τις σελίδες που περιλαμβάνουν συναλλαγή στοιχείων. Εάν το πρόγραμμά σας περιήγησης στο Web (web browser) έχει ρυθμιστεί ώστε να απορρίπτει τα ίχνη αναγνώρισης, δεν θα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείτε εύκολα να αλλάξετε αυτήν την ρύθμιση. (cookiecentral.com)